Cosul tau este gol!
Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Aloxe-Corton 1er Cru "Clos des Marechaudes" 2013 (750 ml)
51,55€
Fara TVA: 43,32€
Fara TVA: 43,32€
Cant:
Adauga in Cos
Producator: Albert-Bichot
Cod produs: AC1CCDM-43-32-75:2013
Puncte de recompensa: 0
Disponibilitate: la comanda (5-7 zile)
Cod produs: AC1CCDM-43-32-75:2013
Puncte de recompensa: 0
Disponibilitate: la comanda (5-7 zile)
Cantitate minima / comanda: 6 Buc
Clos des Maréchaudes este unic, deoarece aceasta este singura cu doua
niveluri de denumire.Zona de monopol al Pavilionului ,Clos a fost plantat în întregime la începutul anilor 1950 .
Informatii Generale | |
Casa | Albert Bichot |
Productie | 2013 |
Culoare | Rosu |
Origine | |
Tara de Origine | Franta |
Regiunea | Bourgogne |
Localitate | Côte de Beaune |
Denumire | AOC Premier Cru |
Podgorie | |
Strugure | Pinot Noir |
Sol | Solul este argilo-calcaros. |
Vinificatie | |
Recoltare | Recoltate se face manual în lăzi de recoltare, strugurii sunt luati la Winery Domaine cat mai repede posibil pentru a păstra integritatea acestui fruct delicat. |
Fermentatie | Macerarea durează intre 20-28 zile in cavele noastre de lemn de stejar. Acest lucru ne d apermisiunea de a controla temperatura fermentatiei ce afectează în mod direct de aroma si culoare. |
Reproducere | Acest vin este invechit de mai mult de un an în beciuri noastre în butoaie de stejar (25-40% butoaie noi). Butoaie de diferite origini. |
Sfat | |
Temperatura de Servire | A se servi între 17°C . |
Potentiel de garde | 2028 |
Acord | |
Bucatarie Internationala | Carne roșie, alimente preparate in vin sibrânzeturi foarte fine. Se potrivește perfect cu piept de rață fierte cu ciuperci, un file de carne de vită en croute sau vânat cu castane. |
Branza | Cu brânzeturi fine dar puternice. |
Caracteristici produs | |
Greutate in Kg | 1.300 |
Ambalaj expediere(L x l x H) | 0 cm x 0 cm x 0 cm |