UA-71684250-1
Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Romana Français
Cosul tau este gol!

Termenii si conditiile

Conditii generale de vanzare
1.       Aplicatii
Aceste conditii generale de vanzare sunt ca un contract de vanzare cumparare intre SC Cave Royale Declée SRL, cu sediul in Bucuresti,  sector 6, inregistrata la Registrul Comertului J40/607/2013, CUI 31112713 si persoane juridice sau persoane fizice majore care fac o comanda online prin intermediul site-ul www.cave-royale.ro pentru produse care ii sunt propuse.
Validarea comenzii pe internet inseamna acceptul si aplicarea acestor conditii generale de vanzare.
SC Cave Royale Declée SRL isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie fara o notificare prealabila.
Site-ul www.cave-royale.ro se adreseaza in totalitate persoanelor cu varsta peste 18 ani.  Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea de bauturi alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele: “ Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legii in vigoare”.  SC Cave Royale Declée SRL isi rezerva dreptul de a livra produsele numai pe baza unui act de identitate care sa ateste varsta cumparatorului.
Abuzul de alcool dauneaza sanatatii.
 
2.       Comanda
 
Comanda va fi confirmata pe adresa de mail comunicata de Client.
3.       Livrare
Termenul de livrare este de 24-48h pentru produsele aflate in stoc.
4.       Modalitati de livrare
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Clientul va fi contactat telefonic de catre reprezentantii firmei de curierat pentru a stabili coordonatele expedierii.
Costul transportului va fi evidentiat separat de cel al produselor comandate atat in e-mailul de confirmare al comenzii precum si pe factura ce insoteste comanda.
5.       Reclamatii si garantii
Clientul este obligat sa verifice starea ambalajului cat si a produselor.
Clientul trebuie sa adreseze urmatoarele reclamatii comerciantului prin mail sau telefon specificand data si referinta comandei.
Receptia produselor reprezinta confirmarea dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna. Conform legislatiei in vigoare, factura atasata reprezinta contractul de vanzare-cumparare dintre Client si Comerciant.
Daca produsele nu au fost livrate sau au fost livrate necorespunzator, valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita Clientului este suma incasata de la clientul respectiv.
6.       Preturile
Preturile includ tva 20%. Sunt specificate in Euro. Sunt calculate pe sticla, daca nu se specifica altceva.
Preturile sunt actualizate. Ele pot fi modificate. Aceste modificari nu sunt applicate comenzilor confirmate. Costul transportului nu este inclus in pret. Acesta este suportat de catre client.
7.       Modalitati de plata

www.cave-royale.ro accepta plata cu numerar, ordin de plata sau card bancar. 

Plata prin ordin de plata.
  • Pentru aceasta modalitate de plata se vor folosii datele din comanda primita pe email, sau informatiile afisate in pagina de contact.
Plata Transfer bancar (online banking)
  • Pentru aceasta modalitate de plata se vor folosii datele din comanda primita pe email, sau informatiile afisate in pagina de contact.
 
8.       Prezentele conditii generale de vanzare sunt supuse legislatiei romane, in caz de litigiu tribunalul competent va fi cel unde are sediul Comerciantul, sau Clientul, sau locul de livrare al produselor.