UA-71684250-1
Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.
Romana Français
Cosul tau este gol!
Meursault Domaine du Pavillon Alb 2014 (750 ml)

Meursault Domaine du Pavillon Alb 2014 (750 ml)

53,56€
Fara TVA: 45,01€
Cant:  Adauga in Cos  
Producator: Albert-Bichot
Cod produs: M-45-01-75:2014
Puncte de recompensa: 0
Disponibilitate: la comanda (5-7 zile)
Cantitate minima / comanda: 6 Buc
Etichete: vin alb, meursault,

Situat în inima du Côte de Beaune , în Burgundia , Meursault este unul dintre satele cheie și printre cele mai renumite in vin alb .

Informatii Generale
Casa Albert Bichot
Productie 2014
Origine
Tara de Origine Franta
Regiunea Bourgogne
Localitate Côte de Beaune
Denumire AOC Grand Cru
Podgorie
Strugure Chardonnay
Sol Calcar-marnă a cărui lumină se reflectă în vinuri fine.
Vinificatie
Recoltare Recoltarea se face manual în lăzi de recoltare de 25 kg, strugurii sunt dusi la fabrica de vinuri dinzonă cât mai repede posibil, în scopul de a păstra integritatea acestui fruct delicat.
Fermentatie Dacă este necesar , strugurii trecc apoi printr-o masă de sortare vibratoare pentru a îndepărta struguri deteriorati. O ușoară și selectiva presare a ciorchinilor întregi ( prese pneumatice și de selecție de suc de presă ) , urmat de d musturi statice ébourbage riguroase ( sau doar impuritățile brute sunt eliminate ) poate extrage bogățiile potențiale de struguri și de terroir păstrând în același timp puritatea ei . Mustul este apoi pus în butoaie de stejar ( 45 % butoaie noi ) care au variat origini ( Tronçais , Allier , Vosges ).
Reproducere În centrul proprietății ce imbatranim acest vin în mod tradițional pentru 12 la 15 luni in butoaie de stejar (25% tobe nou). În această perioadă, se câștigă structura si complexitate prin drojdie de resuspendare.
Sfat
Temperatura de Servire A se servi între 12 și 13 ° C.
Acord
Bucatarie Internationala Ideal cu pește fin, crustacee mari, carne alba, carne de pasăre în sos și brânzeturi puternice, Meursault 1er Cru Charmes mai merge perfect si cu carne de pui, smântână, risotto cu creveți și viță de vie, sau un carpaccio de St Jacques în ulei de alune.
Caracteristici produs
Greutate in Kg 1.300
Ambalaj expediere(L x l x H) 0 mc x 0 cm x 0 cm